Moter@s que nos visitan

domingo, 22 de abril de 2007

Incrible carreira de 250 e decepción de Valentino Rossi

Esta nova carreira en Estambul deixou tragos amargos e algún doce. Pois en todas as categorías un español subiu o podio demostrando que hai bos pilotos en España, aínda que os italianos tiveron 2 primeiros postos.

A de 250 foi unha gran carreira, ata a última volta e o último xiro non se soupo quen ia gañar xa que tres pilotos, Dovizioso, Lorenzo e Bautista, loitaban para conseguir a victoria. Na saída Dovizioso fíxoo moi ben e conseguiu unha pequena ventaxa, pero duroulle moi pouco porque Bautista e logo Lorenzo collerono e os tres estiveron adiantandose con grandes maniobras e moi fermosos adiantamentos. Foi unha carreira moi completa que gañou o italiano Dovizioso seguido de Jorge Lorenzo e Alvaro Bautista. Jorge Lorenzo segue líder do mundial e nn pudo co record de gañar 3 carreiras seguidas.

A carreira de motoGP nn foi tan espectacular como a anterior,pero houbo moitos nervios. Nos primeiros xiros 4 pilotos ceron nun accidente en cadea, eno medio estaba Dani Pedrosa que abaonou o circuit nunha ambulancia pero sen grandes anos. Stoner puxose primeiro e marcou un gran rimo que nadie puido igualar e por iso gañou. Toni Elias quedou segundo tras un gran adiantamento a Rossi que tiveron algun que outro choque pero son cusas das carreiras cando rodas o limite. Toni tiña un gran rimo e estivo loitando pero nn consguio chegar a Stoner. Capirrosi quedou terceiro pero fxo unha carreira un pouco irregular.

Valentino Rossi so puido ser 10 xa que parece ser que o novo motor da sua moto no funcionou o 100 por 100 e de estar loitando por gañar e chocarse con Elas quedou moi atras.

E agora esperar 15 días a que chegue a carreira de China.